HTML

KÖLDÖKZSINÓR

A szülés mélyen személyes ügy, megtagadhatatlan emberi jog. Ez a blog azért jött létre, hogy minél szélesebb tájékoztást nyújtson az otthonszülésről.

Tovább...

Bemutatkozó

2010.03.24. 00:52 :: koldokzsinor

Az itt található írásokkal, véleményekkel, adatokkal, kapcsolódó linkekkel segíteni szeretnénk azoknak a jövendőbeli anyáknak, akikben felmerült a kórházon kívüli szülés gondolata.

Célunk az is, hogy tényeken, személyes élményeken, külföldi tapasztalatokon keresztül tájékoztassuk az érdeklődőket, akik szeretnének többet tudni erről a témáról, esetleg mert pártolják vagy éppen ellenzik az otthonszülést.  

Az blog elindítói és működtetői gyerekszülés előtt álló és már gyerekes, kórházban és otthon szülő, fiatal és középkorú nők, és a kérdést elvi, erkölcsi szempontból fontosnak tartó férfiak.

Nem akarunk agitálni, meggyőzni, vitázni, pusztán tényeket és tapasztalatokat kívánunk közzé tenni azzal a szándékkal, hogy megvédjük a nők jogát a kórházon kívüli szüléshez, és hozzájáruljunk annak társadalmi elfogadottságához.

Ebből a meggondolásból döntöttünk úgy, hogy a cikkekhez itt ne legyenek hozzászólások. Természetesen a javaslatoknak, kritikáknak nem csak örülünk, de azokat el is várjuk a koldokzsinorblog@gmail.com címen.

 

 

komment

Címkék: otthonszülés célunk otthonszülés élmény

süti beállítások módosítása