HTML

KÖLDÖKZSINÓR

A szülés mélyen személyes ügy, megtagadhatatlan emberi jog. Ez a blog azért jött létre, hogy minél szélesebb tájékoztást nyújtson az otthonszülésről.

Tovább...

Otthon született gyerekek IX. találkozója - ÁPRILIS 10.

2010.04.07. 10:13 :: koldokzsinor

 

Április 7-e, az Otthonszülés Napja. Ebből az alkalomból minden évben közös programot igyekszünk kitalálni, lehetőleg olyat, ahol minél többetekkel tudunk találkozni és Ti is fölfrissíthetitek a várandósság idején létrejött ismeretségeiteket. Szeretnénk látni a cseperedő gyerekeket, a testvéreket, Titeket!

Az idei találkozó, az Otthon született gyerekek IX. találkozója 2010. április 10-én, 10-től 2-ig, a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központban (H-1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21. Tel.: +36-1 395-65-37 +36 1 395-65-27) lesz.

Aki tömegközlekedési eszközzell jön, a Moszkva térről a 90-es busszal közelítheti meg a helyet. A Csillebérc, Gyermekvasút nevü megállónál kell leszállni, és ott már látni is fogjátok a szabadidőközpont tábláját és bejáratát. Autóval a Moszkva tér- Krisztina krt., Alkotás utca felől: Nagyenyed utcánál jobbra, tovább az Istenhegyi útra (az Orbán téren át jobbra folytatódik az Istenhegyi út) a Költő utcáig, abba kicsit jobbra kell behajtani, onnan olyan 300 m-nyire megint jobbra a Diána utcába, onnan pár száz méternyire lesz az Eötvös utca, azon kb. két km-t kell menni, de aztán már a Konkoly Thege út, azon kb. 6-700 m-t kell menni a célig. Ha a kapun bejöttök, végig ki lesz táblázva az útvonal. A találkozó a Rogers iskola mögött lévő füves részen, vagy rossz idő esetén a szintén ott található sportcsarnokban lesz.

Tervezünk pikniket, ehhez jó lenne, ha hoznátok enni-innivalót, amit megoszthattok a többiekkel (asztalokat kapunk).

A hulladékok szelektív gyüjtése idén is megoldott, eddig is mindig olyan szép állapotban hagytuk ott a helyet, mint ahogy találtuk, jó lenne, ha most is így lenne. Viszont kérjük szépen, hogy aki autóval van és meg tudja oldani, a keletkezett vegyes hulladékból vigyen haza, mert ott csak a szelektív hulladékot tudjuk elhelyezni! Köszönjük.

Egy helyi sajátosság: a rét, ahol leszünk, nagyon szép, nyugodt, de elég sok hely van, ahova a gyerekek elcsámboroghatnak, mivel ahhoz túl nagy, hogy körbe tudjuk keríteni. Ezért mindenki nagyon vigyázzon az apróságokra! Ugyanígy vigyázni kell a kapunál is, ahol bejöttök, mert nincs külön járda a gyalogosoknak, és szoktak ott jönni autók.

Idén koncertet adnak nekünk páran, otthon szült zenészek, mindannyiunk örömére, valamint az én (Geréb Á.) anyukám 85. születésnapjára meg az én Jakabom 18. születésnapjára. A koncert a már említett sportcsarnokban lesz, a müsor pedig klasszikus müvekből fog állni. Azok a gyerekek, akiket érdekel, nincsenek kizárva (a zenészeinknek is ott lesznek a gyerekeik).


Várunk Titeket, gyertek minél többen!
Szeretettel: a Napvilág Születésház összes munkatársa

 

 

komment

Címkék: mostanában otthonszülés napja otthon születtett gyerekek találkozója április 7.

süti beállítások módosítása